Křesťan a hudba

Rišo Čanaky a Rebecca St. James opět na Tv Noe

5. 12. 2007 15:22
Rubrika: Hudba

Tv Noe nám skýtá stále spoustu zajímavých ať již hudebních dokumentů, tak taky hlavně koncertů. Pokusím se vyjmenovat jen některé z nich.

Kdo z nás aspoň někdy neslyšel vánoční koledy v podání pěveckého souboru Ondrášek? Nebo chcete ochutnat něco z židovské hudby v podání Adashe? A co tahle moravská world music v podání Tomáše Kočka a jeho orechestru

Milovníky Riša Čanakyho určitě potěší záznam jeho koncertu z Festivalu pod věží ze Zlína. Poprvé poběží 9. 12., v repríze 10. 12.
Asi všechny, kdo jste byli v Táboře a myslím nejenom vás, potěší koncert Rebeccy St. James 23. 12. Je to taký hezký hudební dáreček na naladění vánoc, nemyslíte?

Na Rebeccu hned 24.12. navaží chvály australského sboru Palnetshakers, vše přeloženo a otitulkováno, takže hloubka jejich textů jistě přispěje k duchovnímu prožití vánoc.

K tomu se jistě přidá 25. 12. i Jiří Pavlica s Hradišťanem se svým  pásmem O slunovratu nebo 26.12. Tajemství gregoriánského chorálu, které se nám pokusí pomocí tohoto církevního pokladu odhalit život Ježíše Krista.

Zdaleka jsem nevyjmenoval všechny koncerty a ostatní pořady, jako třeba Exit 316. Jejich objevování již nechávám na vás. Hezké chvíle u obrazovek Tv Noe přeje Pavel. 

Odkazy:
http://www.tvnoe.cz/index.php?filterDay=28&filterMonth=11&filterYear=2007&cmd=page&id=7&filterType=4&filterRange=2 - program koncertů
http://www.hudba.signaly.cz - zde se objevují informace o mnohadalších zajímavých akcích

Zobrazeno 1926×

Komentáře

Lenča

Pájo,díky moc za skvělé informace!Vau,myslím,že si ty koncerty nenechám ani omylem ujít.:)

psupol

No Leni, tak já doma Noe nemám a na netu taky nebudu, ale napadá mě, že asi koupím brambůrky a přijdu k vám!:-)

Lenča

Šušu,klidně dojdi.Počítám s Tebů i těma brambůrkama.:)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz