Křesťan a hudba

Rozhovor s Rišom Čanakym o Táboře

22. 11. 2007 9:10
Rubrika: Hudba

Jak se vám líbil koncert Riša jako předskokana Rebeccy?

Mě hodně oslovil hlubokostí myšlenek, které tam předával mezi písněmi. Jen mi přišlo škoda, že to málokdo poslouchal, mnozí byli jen na koncertě. Tak jsem se rozhodl toto jeho svědectví nechat přepsat. Po koncertě jsem se s ním osobně za pódiem pozdravil a dohodli jsem se na rozhovoru. Trošku se to časově sdrželo, každý máme své povinnosti a až si přečtete, co vše on stíhá, tak se nebudete divit, že to chvíli trvalo. Já jsem dokonce vděčný, že si ten čas udělal a rozhovor poslal. Prozradím, že jej psal mezi koncerty. Napsal mi v 22.30, že děkuje za zájem a že zrovna jde a napíše odpovědi. Pak mi v 1.20 odeslal rozhovory nejen pro náš web, ale taky pro In! a Tarsicius, takže se máte v některých jejich číslech na co těšit!:-)

Vše najdete na www.hudba.signaly.cz/haiti

Krásné počtení, Pavel

Zobrazeno 1537×

Komentáře

carda

jeeee koncert risi se mi libil moooc... tez jsem se ho snazila poslouchat... a par myslenek, ktere me oslovili jsem si zapsala na mobil... decka co tam byly se mnou se me porad ptaly co tam delam proc netancuji a az jsem jim to dala precist tak se divily a rikaly ze to vubec nepostrehly...=( =)

psupol

No mě celkem mrzelo, že se děcky bavily a šlo to kolem nich. Proto jsem měl radost, že se mi podařilo dát dohromady vše, co se tam dělo, aby tohle poselství mohlo znít dál...
Díky za reakci, že to mělo smysl

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz